farms

VORES GÅRDE​

Vi lancerer og operer ultra-lokale gårde, som befinder sig tæt på byerne og kvarterne, med det mål om at være i gennemsnit 0-10 km fra vores kunders hjem for at tilbyde varer i høj kvalitet som er ”gå ud over organisk”.
 
Vi bekæmper aftrykket på vores miljø, som er forårsaget af madindustrien ved at tilbyde ”bedre end økologi” madvarer af høj kvalitet til lave priser til vores kvarterer, så de har muligheden for at være tættere på den mad de indtag

 

Tassstrup & Hedehussene

Gammel Bygade
kommer April 2021

Vores gård befinder sig mellem Taastrup og Hedehusene for at tilbyde vores varer til lokale kvarterer. Det er midlertidigt under udvikling og vi forventer at kunne starte sælge lokalt dyrket råvarer fra april 2021. Gården vil også have jordbær og blomster til selvpluk, for at bringe samfundet tættere på madvarerne.

Søllerød, Holte & Gl Holte

Vores første lokalgård er grundlagt tæt på Søllerød og Holte, som producerer et meget stort udvalg af grøntsager og mikro grønt om foråret/sommeren.

Vores lokale gårde are menneskevenlige; vi inviterer familier til at tilbringe eftermiddagen sammen med os, med at plukke jordbær, pærer eller blot for at slappe af i de åbne områder tæt på vores producerende marker. Vi arrangerer hyppigt gård-middage, gård-ture, events med henblik på uddannelse for daginstuitioner/børnehaver og skoler og vi arbejder med lokale restauranter for at tilbyde ultra lokale råvarer.

Italien

Om vinteren samarbejder vi med permakultur, biodynamisk og økologiske gårde i italen i et forsøg på at omplacere store industrielle gårde som ikke gavner og har naturens bedste intentioner.

Vi leverer så hurtigt som 2-3 dage efter høst, for at fremme den bedste kvalitet og friskhed samtidigt med, at vi kun høster hvad der er nødvendigt for at undgå madspild.

Vide mere

Kom i kontakt med dig for de seneste opdateringer & for mere information

Close Bitnami banner
Bitnami